Coaching & Begeleiding

Coaching en Begeleiding ontdek je kracht door inzicht en bewustwording

Ben jij het vertrouwen in jezelf kwijt geraakt en lijken je idealen verder weg dan ooit? Waardoor je het gevoel hebt dat je de weg kwijt bent, vast loopt, pijn ervaart en het je veel moeite kost om weer overeind te komen? Door middel van inzicht en bewustwording van jouw verwondingen en dwalingen, krijg je kansen aangereikt om in je kracht te gaan staan. Praktijk Krachtseenheid voor coaching en begeleiding kijkt samen met jou wat jij nodig hebt. Welke stappen je kunt zetten, zodat jij weer de regie over je leven terug krijgt.

Coaching en Begeleiding kan op verschillende thema’s ingezet worden.

  • De zin van ziek zijn – bewuster leren luisteren naar je lichaam

Wil jij je bewuster worden van de zin van ziek zijn en ontdekken wat je in het leven nodig hebt om je gelukkiger en gezonder te voelen? Wat coaching en begeleiding voor jou kan betekenen bij de zin van ziek zijn?

Lees verder

  • In je kracht gaan staan en weer thuiskomen bij jezelf

Wil jij de stap zetten om jezelf te leren kennen, de weg vinden om in je kracht te gaan staan en weer thuiskomen bij jezelf? Ik loop graag met je mee om je op weg te helpen de juiste richting te vinden.

Lees verder

  • Familiesystemen wat voor invloed heeft dat op jou en je kind

Wil jij inzicht in familiesystemen, welke problemen er spelen binnen jouw gezin of familie? Hoe jij omgaat met bepaalde situaties? Daar bewuster mee om leert gaan? Je kind leren begrijpen en accepteren, zodat je beter ondersteuning kan bieden in zijn/haar behoeftes, gedrag en ontwikkeling?

Lees verder

Wat Coaching en Begeleiding voor jou kan betekenen

Door inzicht en bewustwording kun je je eigen kracht (her)ontdekken. Een stap om weer de regie over je leven te krijgen.

Direct een afspraak maken? Dan kun je mij mailen of bellen: 06-46574907