Healing

Healing, wat is dat en wat voor uitwerking heeft het?

In mijn praktijk behandel ik mensen met fysieke, emotionele en mentale klachten. Vaak ben je je er niet bewust van dat deze afzonderlijke klachten invloed op elkaar hebben. Wanneer jij emotioneel niet zo lekker in je vel zit kunnen er fysieke klachten ontstaan of andersom. Hierdoor kun je uit balans raken. Het gevoel van vast zitten en niet meer weet hoe nu verder? Wil je deze deze blokkades doorbreken, dan kan een healing behandeling iets voor je betekenen.

Blokkades opheffen

Tijdens een healing behandeling wordt met energie gewerkt waarbij een klacht bekeken wordt vanuit een andere zienswijze en benadering. Namelijk naar jou als geheel: je lichaam, je geest, je emoties en je omgeving. Dat wil zeggen dat ik niet alleen bijvoorbeeld jouw lichamelijk klacht ga behandelen, maar ook kijk naar de mogelijke oorzaak van jouw klacht. Dit kunnen pijnlijke, onverwerkte ervaringen zijn zoals angst, verdriet, boosheid. Maar ook het in stand houden van gedrag of bepaalde situaties. De energie tijdens een healing wordt gebruikt om weer in contact te komen met je gevoel en het zelfgenezend vermogen te activeren. Het lichaam reageert op deze energie, stuurt het naar de plekken in ons lichaam waar het nodig is om geheald te worden, zodat blokkades opgeruimd worden en de levensenergie weer kan stromen.

Doel van een healing

 • Zelfgenezend vermogen activeren
 • Klachten verminderen
 • Ontspanning met meer rust en balans in je lichaam
 • Contact maken met je gevoel
 • Loslaten van onverwerkte pijnlijke ervaringen en emoties
 • Persoonlijke ontwikkeling, wie ben ik en wat wil ik
 • In je kracht komen

Healingen kunnen onder andere gegeven worden bij

 • Fysieke pijn zoals: hoofdpijn, rugklachten, vermoeidheid en nek/schouderklachten
 • Emotionele klachten zoals: verdriet en pijn, depressie, rouwverwerking, relatie problemen, verwerking bij ziekte
 • Mentale klachten waarbij: je een negatief zelfbeeld hebt, weinig zelfvertrouwen hebt, je afgewezen voelt, er veranderingen zijn in werk of relaties
 • Spirituele begeleiding: Wanneer jij het gevoel hebt dat er meer is tussen hemel en aarde, inzicht daarin wil krijgen wat het voor jou betekent.
  Door contact te maken met je ziel en ontdekken wat je nodig hebt om in je eigen kracht te gaan staan.

Hoe verloopt een healing behandeling

We starten met een intake gesprek, gevolgd door een korte healing behandeling. Iedere vervolgbehandeling begint eerst met een kort gesprek over hoe het gegaan is en de reactie op de vorige behandeling.

Door in gesprek te zijn kan er al healing ontstaan. Door aanraking via mijn handen naar het lichaam kan er heling plaats vinden naar de plekken waar het nodig is. Het is bijna niet in woorden uit te leggen, door het te ervaren ontdek je wat deze energie met je doet. Meestal worden de behandelingen als ontspannend ervaren.

De kosten zijn €60,- per behandeling van 75 minuten.

Afspraak maken?dan kun je mij mailen of bellen voor een behandeling om je levensenergie weer te laten stromen.

Kun je de afspraak niet nakomen, dan kun je tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen.

Een healing behandeling kan ondersteunend werken naast een reguliere behandeling en is dus geen vervanging.

Mocht het nodig zijn

Ik werk ook met shiatsu massage of kan ik je coachen & begeleiden zodat jij weer in je Kracht komt te staan.