In je kracht staan

In je kracht gaan staan en weer thuiskomen bij jezelf

Heb jij het gevoel dat je jezelf kwijt bent, niet meer kunt omgaan met moeilijke situaties? Zoals tegenzin in je werk, depressieve gevoelens, geen nee durft te zeggen en altijd over je eigen grenzen gaat. Situaties tegenkomt waarbij jij je altijd maar aanpast om een ander plezier te doen. Waardoor je jezelf wegcijfert, jouw emoties en gevoelens weg schuift zodat je niemand anders kwetst. Wanneer je overvallen wordt door angst en weinig zelfvertrouwen hebt in lastige situaties. Dit soort gevoelens brengen je uit balans, je staat niet meer in je kracht. Daardoor kunnen deze gevoelens er zelfs voor zorgen dat je in een burn-out terecht komt.

Wie ben je, wat wil je en wat heb je nodig?

Meestal zijn dat de vragen die komen wanneer je het gevoel hebt dat je niet in je kracht staat. Waarschijnlijk wil je het liefst het tegenovergestelde van bovenstaande, wie wil dat niet? Dat je jezelf durft te zijn, volledig in je eigen kracht staan. Weer geniet van de dingen die je leuk vindt. NEE durft te zeggen tegen iets waar je geen zin in hebt. Waardoor je meer zelfvertrouwen krijgt zodat je beter om kunt gaan met lastige situaties. In je kracht staan begint met jezelf leren kennen wie je werkelijk bent.

Wat ik voor jou kan betekenen om weer in je kracht te komen

Sta jij open voor verandering? Zodat je weer tijd en ruimte krijgt voor jezelf en (her)ontdekt waar je voorheen plezier aan beleefde. Misschien ben je wel toe aan nieuwe uitdagingen en andere mensen ontmoeten. Door weer te voelen en te luisteren wat jij nodig hebt kun je weer jezelf leren kennen.

  • Samen kijken we wat jij nodig hebt om in je kracht te gaan staan
  • Door bewustwording en zelfreflectie ontdekken wat jij belangrijk vindt in je leven
  • leren luisteren wie en wat je nodig hebt om in je kracht te gaan staan
  • De juiste mensen aantrekken die je hierin kunnen helpen
  • Weer ontspannen en genieten van de dingen die je doet
  • Nieuwe uitdagingen aangaan
  • Plezier in je werk hebben
  • Meer zelfvertrouwen krijgen en van jezelf houden

Wil jij de stap zetten om jezelf te leren kennen, de weg vinden om in je kracht te gaan staan en weer thuiskomen bij jezelf? Ik loop graag met je mee om je op weg te helpen de juiste richting te vinden.

Wil je een afspraak maken of meer informatie dan kun contact met mij opnemen.

Kun je de afspraak niet nakomen, dan kun je tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen.