Shiatsu massage

Shiatsu Massage, balans voor lichaam en geest

Shiatsu massage is een Japanse behandelmethode die gebruikt wordt om lichamelijke klachten te voorkomen. Tegelijkertijd biedt het ontspanning voor lichaam en geest.

In de shiatsu wordt voornamelijk gewerkt met de handen, duimen en strekkingen over de meridianen. Door druk van de handen en duimen op de meridianen wordt er ruimte gemaakt, waardoor de energie beter kan gaan stromen.

Wanneer en waarom Shiatsu Massage

Wanneer er een blokkade in de meridianen zit, kan hierdoor de energie niet goed doorstromen. Als er veel spanning in ons lichaam opgeslagen is, gaat het lichaam op een gegeven moment niet meer goed functioneren. Er ontstaat pijn, stijfheid of andere lichamelijke klachten. Dit werkt vaak weer door op onze gemoedstoestand. Wat weer andere klachten kan veroorzaken zoals slapeloosheid, stress of zelfs een depressie. Je zit niet lekker in je vel.

De werking van een shiatsu massage werkt vooral ontspannend. De ontspanning die we in ons lichaam en hoofd ervaren kan invloed hebben om anders met ons lichaam om te gaan. Door meer rust en ontspanning in ons leven toe te laten heeft dat een positief effect in ons leven.

Bij welke klachten wordt Shiatsu Massage vooral gebruikt

Fysieke klachten

  • rugklachten
  • hoofdpijn
  • nek/schouderklachten

Mentale klachten

  • stress
  • slapeloosheid
  • burnout
  • depressie

Voel jij je in balans?

Ook als je geen klachten hebt, een shiatsu massage ontspant de geest en geeft je lichaam energie.

Herken je bovenstaande klachten, zet de stap en ervaar wat shiatsu voor jou kan betekenen.

Een behandeling kost €45,-
Wanneer je voor de eerste keer komt, maak dan gebruik van het kennismakingsaanbod voor €30,-

Afspraak maken? dan kun je mij mailen of bellen: 06-46574907 voor een behandeling op weg naar balans voor lichaam en geest. Heb je andere klachten neem dan even contact op voor advies en andere mogelijkheden.

Kun je de afspraak niet nakomen, dan kun je tot 24 uur van te voren kosteloos afzeggen.

Een shiatsu massage is geen vervanging voor een reguliere behandeling, maar kan ondersteunend werken.