"Dromen zijn de zaden voor verandering. Niets groeit ooit zonder zaad, en niets verandert ooit zonder een droom."

Verbinding met jezelf en anderen kwijt? hoe kan ik jou helpen?

Aanbod en tarieven Praktijk Krachtseenheid

 

Praktijk Krachtseenheid biedt ondersteuning aan volwassenen, die vastlopen in het leven, gezin, werk, hoofd of gevoel. Dit kan grote invloed hebben op je dagelijkse leven. Wanneer je het gevoel hebt dat je geen controle meer hebt over jezelf of bepaalde situaties. Je geniet niet meer van wat je doet en wie je bent. Je ervaart het als een gebrek dat je de verbinding met jezelf en anderen kwijt geraakt bent.

Wil jij werken aan het herstel van het contact met jezelf en je omgeving?

Graag reik ik jou handvaten aan om anders naar jezelf te kijken, bewust te worden van wat jij nodig hebt om jezelf te mogen zijn. Hoe jij je eigen innerlijke wijsheid kunt gaan inzetten. Door in verbinding met jezelf te zijn kun je leren loslaten, zodat je weer tijd en ruimte krijgt voor jezelf. Je zult meer balans ervaren in je leven. Je krijgt je zelfvertrouwen terug en mag zijn wie je werkelijk bent.

Verbind jezelf met de mogelijkheden en zet een een klein kiemworteltje neer, weldra zal het groeien.

Leer je ware zelf kennen en ga met mij op pad en werk aan je herstel naar verbinding met jezelf en anderen. Dit kan door persoonlijke begeleiding of in een kleine groep d.m.v. kortdurende workshops en trainingen.

Bekijk hier mijn aanbod op weg naar verbinding met jezelf

workshop volg de weg van je hart

Workshop - volg de weg van je hart

Wil jij meer vanuit je gevoel leven, jezelf leren begrijpen wat voor jou belangrijk is? Meer in Balans met jezelf zijn en met je omgeving?

Deze workshop van 2 uren met maximaal 4 deelnemers kan voor jou een eerste stap zijn. Waarbij jij handvaten aangereikt krijgt om jezelf beter te leren begrijpen. Deze workshop is tijdelijk ook online te volgen.

Investering € 25,-

workshop hooggevoeligheid als kracht inzetten

Workshop - Hooggevoeligheid als kracht

Wil jij ontdekken hoe je Hooggevoeligheid als kracht kunt inzetten? Wat dit voor jou kan betekenen, in plaats van dat je niet weet hoe er mee om te gaan?

Deze workshop van 2 uren met maximaal 4 deelnemers kan voor jou een eerste stap zijn. Door je er bewust van te worden, op welke momenten jij je uit je kracht laat halen. Deze workshop is tijdelijk ook online te volgen 

Investering € 25,-

workshop familiesysteem

Workshop familiesysteem - Voel jij je anders binnen je familie?

Wil jij graag meer inzichten en bewustwording, waarom jij je zo anders voelt binnen je familie? je niet aan de verwachtingen van je familie voldoet.

In deze workshop van 2 uren met maximaal 4 deelnemers mag je jezelf zijn. Ontdek je wie je bent als je datgene gaat loslaten wat niet bij je hoort. Deze workshop is tijdelijk ook online te volgen 

Investering € 25,-

training innerlijke reis leer jezelf beter kennen

Training - Innerlijke reis

Heb jij het gevoel dat je vastloopt in je leven, dat je op een punt staat van, hoe nu verder? Ben jij toe aan verandering en wil jij nieuwe energie blazen in je leven?

Deze Innerlijke Reis wordt jou aangeboden om Jezelf beter te leren kennen. In een traject van 3 maanden gaan we samen reizen in een groepje van maximaal 4 personen, om de verbinding met jezelf terug te krijgen.

Investering € 825,-

online coachtraject

Online Coachtraject

Het online coachtraject maakt het mogelijk om voor iedereen die om welke reden dan ook, niet in de gelegenheid is om fysiek sessies bij te wonen. Maar je hebt op dit moment wel behoefte aan ondersteuning, dan kan deze vorm van begeleiding uitkomst bieden. Het online coachtraject kan ingezet worden voor individuele sessies uit onderstaand aanbod: Groei met Aandacht en Systemisch coachen binnen familiesysteem. Samen plannen we een tijdstip in wat voor jou het beste uitkomt.

Het Online Coachtraject begint met een gratis kennismakingsgesprek, om er achter te komen of ik iets voor jou kan betekenen. Wanneer wij samen het traject aangaan, plannen we in overleg de sessies, om te kijken wat jij nodig hebt. Het traject bestaat uit 4 online sessies van 1,5 – 2 uur € 360,-


Vraag nu jouw gratis kennismakingsgesprek aan.

Investering € 360,-

persoonlijke ontwikkeling en groei

Groei met Aandacht

Waar wordt jouw aandacht en groei door afgeleid? Waar leg jij de focus op? Wil jij leren om jezelf te zijn en hoe je meer grip kunt krijgen op datgene wat je graag wilt?  

Tijdens een fysieke, individuele sessie of een online sessie van 1,5 – 2 uur gaan we samen aan de slag om doelen te bereiken die voor jou belangrijk zijn.

Investering € 90,-

familiesystemen

Systemisch Coachen binnen Familiesysteem

Ervaar je veel relatie problemen in je familie, begrijp je niet altijd wat er aan de hand is, zijn er veel conflicten waar geen oplossing voor is?

In een individuele sessie  die 1,5 – 2 uur duurt word je bewust waar je in vast loopt in jezelf en je familielijn. Welk gedragspatroon, overtuiging je kunt doorbreken om je gelukkiger te voelen binnen het gezin/familie. 

Investering € 90,-

luister naar je lichaam

Luister naar je lichaam

Geeft jouw lichaam signalen van vermoeidheid, stress of andere klachten? Dan is het nu tijd om een time out voor je zelf te nemen. Gun je lichaam de nodige aandacht en ontspanning.

Je kunt kiezen voor een shiatsu behandeling of een energetische lichaamsgerichte behandeling van 55 minuten.

Investering € 45,-