"Dromen zijn de zaden voor verandering. Niets groeit ooit zonder zaad, en niets verandert ooit zonder een droom."

Hoe kan ik jou helpen, om weer in verbinding met jezelf te zijn?

Aanbod en tarieven Praktijk Krachtseenheid

 

Praktijk Krachsteenheid is een praktijk die ondersteuning biedt aan Hooggevoelige volwassenen en ouders met een Hooggevoelig kind, die vastlopen in het dagelijkse leven. Graag reik ik jou handvaten aan om anders naar je Hooggevoeligheid te kijken, bewust te worden hoe je je Hooggevoeligheid als kracht kunt gaan inzetten. Door in verbinding met jezelf te zijn kun je leren loslaten, zodat je weer tijd en ruimte krijgt voor jezelf. Je zult meer balans ervaren in je leven. Je krijgt je zelfvertrouwen terug, je mag zijn wie je werkelijk bent.

Verbind je met de mogelijkheden en zet een een klein kiemworteltje neer, weldra zal het groeien.

Dit kan door persoonlijke begeleiding of in een kleine groep d.m.v. kortdurende workshops en trainingen.

Hieronder vind je mijn aanbod op weg naar verbinding met jezelf.

workshop volg de weg van je hart

Workshop - volg de weg van je hart

Wil jij meer vanuit je gevoel leven, jezelf leren begrijpen wat voor jou belangrijk is? Meer in Balans met jezelf zijn en met je omgeving?

Deze workshop van 2 uren met maximaal 4 deelnemers kan voor jou een eerste stap zijn. Waarbij jij handvaten aangereikt krijgt om jezelf beter te leren begrijpen.

Investering € 20,-

workshop hooggevoeligheid als kracht inzetten

Workshop - Hooggevoeligheid als kracht

Wil jij ontdekken hoe je Hooggevoeligheid als kracht kunt inzetten? Wat dit voor jou kan betekenen, in plaats van dat je niet weet hoe er mee om te gaan?

Deze workshop van 2 uren met maximaal 4 deelnemers kan voor jou een eerste stap zijn. Door je er bewust van te worden, op welke momenten jij je uit je kracht laat halen.

Investering € 20,-

training innerlijke reis leer jezelf beter kennen

Training - Innerlijke reis

Heb jij het gevoel dat je vastloopt in je leven, dat je op een punt staat van, hoe nu verder? Ben jij toe aan verandering en wil jij nieuwe energie blazen in je leven?

Deze Innerlijke Reis wordt jou aangeboden om Jezelf beter te leren kennen. In 4 middagen gaan we samen reizen in een groepje van maximaal 4 personen, om de verbinding met jezelf terug te krijgen.

Investering € 215,-

persoonlijke ontwikkeling en groei

In balans met hooggevoeligheid

Wil jij in balans komen met je Hooggevoeligheid? Graag neem ik je mee om samen te kijken wat je nodig hebt om in balans te komen met jezelf en je Hooggevoeligheid.

Tijdens de sessie die 1-1,5 uur duurt, gaan we kijken wat er nodig is om jezelf beter te leren kennen in wie je bent, wat je nodig hebt om met je zelf en hoe je met je  hooggevoeligheid kunt omgaan.

Investering € 70,-

familiesystemen

Systemisch Coachen binnen Familiesysteem

Ervaar je veel relatie problemen in je familie, begrijp je niet altijd wat er aan de hand is, zijn er veel conflicten waar geen oplossing voor is?

In een individuele sessie  die 1-1,5 uur duurt word je bewust waar je in vast loopt in jezelf en je familielijn. Welk gedragspatroon, overtuiging je kunt doorbreken om je gelukkiger te voelen binnen het gezin/familie. 

Investering € 70,-

luister naar je lichaam

Luister naar je lichaam

Geeft jouw lichaam signalen van vermoeidheid, stress of andere klachten? Dan is het nu tijd om een time out voor je zelf te nemen. Gun je lichaam de nodige aandacht en ontspanning.

Je kunt kiezen voor een shiatsu behandeling of een energetische lichaamsgerichte behandeling van 55 minuten.

Investering € 45,-

Scroll Up