Groei en kom in balans met je Hooggevoeligheid

 

Wanneer je Hooggevoelig bent neem je veel emoties van je omgeving op zonder dat je hier bewust van bent. Door overprikkeling wordt je sneller prikkelbaar zonder dat je beseft waar het vandaan komt. Je stemming kan van het ene moment van vreugde en plezier veranderen naar boosheid of verdrietig zijn.

Wil jij leren hoe je met met je Hooggevoeligheid kunt omgaan, meer grip kunt krijgen op overprikkeling? Hoe je in je eigen kracht kunt blijven wanneer er veel onrust om je heen is, je bewuster worden van je valkuilen? Verlang jij naar een een proces van verandering, maar weet je niet goed welke stappen hier voor nodig zijn? Door de juiste inzichten, het herkennen en bewust worden van jouw klachten, kun je hier mee leren omgaan en krijg je kansen aangereikt om in je kracht te gaan staan. Samen gaan we kijken wat jij nodig hebt om de juiste balans te vinden met je Hooggevoeligheid. Welke stappen je kunt zetten in je persoonlijke groei en ontwikkeling om terug te komen bij jezelf.

Herken jij jezelf hierin?

Hoe ik jou kan helpen, om weer in verbinding met jezelf te komen?

Tijdens een fysieke, individuele sessie of een online sessie van 1-1,5 uur gaan we samen aan de slag om doelen te bereiken die voor jou belangrijk zijn. Door in verbinding met jezelf te zijn kun je leren loslaten, zodat je weer rust, tijd en ruimte krijgt voor jezelf. Je zult meer balans ervaren in je leven. Je krijgt je zelfvertrouwen terug, je mag zijn wie je werkelijk bent.

Niet het doel is het belangrijkste maar de reis er naar toe is minstens zo belangrijk. Ik reis graag met je mee zodat jij kunt ontdekken wat het je oplevert om op een andere manier te leren kijken naar dingen.

Verbind je met de mogelijkheden en zet een een klein kiemworteltje neer,

weldra zal het groeien, wanneer jij . . . !