Groei met Aandacht

Door bewustwording, openheid en kracht jezelf mogen zijn

 

Groei met aandacht en kom in balans met jezelf. Wanneer jij niet in alle openheid jezelf kunt zijn, zul je sneller reageren op je omgeving. Je stemming kan van het ene moment van vreugde en plezier veranderen naar boosheid en verdriet. Dit kan voor onbegrip of een belemmering zorgen, tussen jouw en je omgeving.

Wat je aandacht geeft groeit

Dus ook de dingen die je als belemmerend of minder plezierig ervaart, die je niet meer wilt in je leven zullen groeien. Waar leg jij de focus op? Wil jij leren om jezelf te zijn en hoe je meer grip kunt krijgen op datgene wat je graag wilt? Hoe je in je eigen kracht kunt blijven wanneer er veel onrust om je heen is, je bewuster worden van je valkuilen? Verlang jij naar een een proces van verandering, maar weet je niet goed welke stappen hier voor nodig zijn? Door de juiste inzichten, het herkennen en bewust worden van jouw “klachten”, kun je hier mee leren omgaan. Krijg je kansen aangereikt om in je kracht te gaan staan. Samen gaan we kijken wat er nodig is binnen je groeiproces. Welke stappen je kunt zetten in je persoonlijke groei en ontwikkeling om terug te komen bij jezelf.

 

Waar wordt jouw aandacht en groei door afgeleid?

Hoe ik jou kan helpen, om weer in verbinding met jezelf te komen?

Tijdens een fysieke, individuele sessie of een online sessie van 1,5 – 2 uur gaan we samen aan de slag om doelen te bereiken die voor jou belangrijk zijn. Door in verbinding met jezelf te zijn kun je leren loslaten, zodat je weer rust, tijd en ruimte krijgt voor jezelf. Je zult meer balans ervaren in je leven. Je krijgt je zelfvertrouwen terug, je mag zijn wie je werkelijk bent.

Niet het doel is het belangrijkste maar de reis er naar toe is minstens zo belangrijk. Ik reis graag met je mee zodat jij kunt ontdekken wat het je oplevert om op een andere manier te leren kijken naar dingen.

Verbind je met de mogelijkheden en zet een een klein kiemworteltje neer,

weldra zal het groeien, wanneer jij . . . !