Omarm de liefde in jezelf straal datgene uit in wie je werkelijk bent

Persoonlijke ervaringen

 

Het is mijn diepste wens om zoveel mogelijk mensen te mogen ondersteunen en inspireren om de weg naar zich zelf terug te vinden.
Graag deel ik hun persoonlijke verhalen wat zij hebben mogen ervaren tijdens een training, workshop of individuele sessie.

Lees hier hun verhaal . . . .

Workshop "Hooggevoeligheid als kracht inzetten"

Je krijgt bij Joukje het “thuiskomen” gevoel, het verbondenheidsgevoel. Begrip, een warme deken. In korte tijd toch veel informatie en fijne gesprekken. 

Bieke – 24 september 2020

Workshop "Hooggevoeligheid als kracht inzetten"

Hartelijke ontvangst, ontspannen sfeer. Het heeft me in een korte tijd veel inzicht gegeven en bevestiging van vermoedens/gevoelens die ik had. Blij dat ik gegaan ben.

Els – 24 september 2020

Workshop "Hooggevoeligheid als kracht inzetten"

Nieuwe moed, nieuwe kracht, waar ik mee verder kan ontwikkelen als mijn ware ik.

Froukje – 24 september 2020

Workshop "Hooggevoeligheid als kracht inzetten"

Ben deze workshop gaan volgen om meer te weten te komen over hooggevoeligheid en hoe je er mee om kan gaan. Heb veel herkenning gehoord, hierdoor meer rust gekregen met Hooggevoeligheid. Dat het er mag zijn.

R. de K – 10 september 2020

Verwachtigingen van deze Workshop? "Hooggevoeligheid"

Ik verwacht dat ik er iets aan zal hebben. Dat het me iets brengt, beter mee om kan gaan. Deze workshop heeft mij laten zien dat ik het anders mag gaan zien. Hooggevoelig is een kracht. Laat jezelf maar zien. Je mag zijn wie je bent, Wees jezelf.

Jannie Bouma – 10 september 2020

Wat heeft deze workshop "hooggevoeligheid" mij gebracht

Wat kan ik doen om Hooggevoeligheid niet als negatief te ervaren. Deze workshop heeft mij gebracht: de ander als spiegel toelaten en bewust ervaren. Gevoel is geen negatieve emotie.

Bert v/d Meer – 10 september 2020

Joukje's workshop "Hooggevoeligheid als kracht inzetten"

In september 2019 heb ik deelgenomen aan Joukje’s workshop ‘Hooggevoeligheid als kracht inzetten’. Vanaf het begin af aan voelde ik me helemaal veilig, omdat Joukje precies wist waar ik het over had toen ik praktijkvoorbeelden van belemmeringen van hooggevoeligheid noemde. Zij is het zelf ook en vergeleken met mij nog in hogere mate ook nog, wat fijn en geruststellend voelt. Het gevoel niet de enige te zijn met bepaalde ervaringen en dat het dus toch normaler is dan je zou denken.

De workshop kreeg voor mij een onverwachte wending toen we halverwege meer de diepte in gingen. Onverwacht, maar zeker zeer positief en dus ook zeer welkom. Het heeft me nieuwe inzichten gebracht en stof tot nadenken gegeven waar ik voor nu weer verder mee kan. In een toekomst, wanneer ik merk dat ik daar weer behoefte aan heb, zal ik zeker weer deelnemen aan deze (of een andere) workshop om weer verder te komen in dit proces van persoonlijke ontwikkeling en zielsheling. Ik heb de workshop als zeer prettig en nuttig ervaren en raad andere HSP’ers ook aan een workshop bij Joukje te volgen.

Groetjes, Martine – 20 oktober 2019

Mijn ervaring

Je  stelt je klant/patiënt eerst op hun gemak en verteld wat er gaat gebeuren. Verder stel je wat vragen om een beeld te krijgen waar de klant mee zit of wil veranderen in haar leven. Ik ben zeer tevreden, het heeft mij goed gedaan. 

Maartje – 2 september 2019

Mijn sessie met Joukje

Via Skype was ons contact en zat ik met gesloten ogen. Joukje begeleide me via een meditatie om bij mijn vraagstelling te komen. Via haar aangeboden hulpmethode ging ik dit bewust aan en volgde haar stem… Omdat Joukje mij kon zien kon zij ter plaatste inspringen op dat wat zij waarnam en ook intuïtief sprong zij in daar waar nodig, soms ineens vroeg zij confronterend een vraag, wat mij dan een soort van wakker word moment gaf, een helder inzicht gaf. Joukje heeft een nuchtere directe manier van aangeven, welke eerlijk en bevrijdend voor jou werken kan. Alsof zij de stem van je onderbewuste dat moment is en het via haar aan het Licht mag komen.

De methode van eerst te verbinden zowel Hemel als met de aarde, boven als beneden en dan een woning op te zoeken samen/fijne plek en binnengaan en. . . en. . . mij gaf het allerlei inzichten in mijn vraagstuk. En tot mijn verbazing gaf ik soms antwoorden waarvan ik zelf het bestaan nog niet van wist. Joukje voelt goed gegrond en weet waar zij mee bezig is, die zekerheid is fijn om in te gaan als je zelf erg onzeker bent in dat wat gaande is en je zelf je vraagstelling over hebt. En als het even niet lukt of wil weet Joukje het wel weer in beweging te zetten, vraagt zij door of reikt zij je mogelijkheden aan.

Voor mij was het zeker een erg verfrissende fijne en verwonderlijke ervaring en ik zou het zo weer met Joukje aangaan! Het zet daadwerkelijk wat voor je neer waar je weer handvaten in voelt om mee verder te kunnen gaan.

Groet van Gina – 31 augustus 2019

Op zoek naar mijn innerlijke kracht

Ik ben door Joukje uitgenodigd om een proefsessie te ondergaan op zoek naar innerlijke kracht. Mijn innerlijke kracht wel te verstaan. Na binnenkomst op een pracht lokatie in een sfeervolle omgeving krijg je al direkt een warm gevoel over je heen. Je voelt dat er iets met je gebeurd terwijl er nog niets gebeurt. Dit straalt Joukje uit, warmte, kalmte, maar vooral symphatie.

Dan is het zover in een serene omgeving op de bovenverdieping brengt Joukje je naar een hoger plan. Namenlijk je zwakke plek dat wat je onbewust nog meedraagt, om te zetten naar kracht en verwerking. Dit uit zich bij mij in een lachbui (wat overig naast een huilbui staat). Ik vind dit een gave iemand terug brengen naar diepgewortelde ingrijpende herinneringen/ervaringen. Na de sessie was er een soort van opluchting bij mij. Kennelijk had ik nog een stukje niet verwerkt.

Maar nu wel, de cirkel is rond en ik voel me vrij van mijn verleden. Ik heb mijn innerlijke kracht bij Joukje gevonden.

Wat is dat dan vraag je je af? In mijn geval is dat wat er ook maar is uit verleden of heden, er is altijd een weg die leid naar de oplossing en de verwerking. Deze zit in jezelf. Geef jezelf de ruimte en de tijd om je te verlossen van kwaad en verdriet stel jezelf open en dan vind je je innerlijke kracht. Ik ben er van overtuigd dat een ieder dat heeft. En met hulp van Joukje’s gave in haar praktijk Krachtseenheid gaat dit zeker lukken.

Bedankt Joukje dat jij mij mijn innerlijk kracht naar de juiste plek hebt verheven

Klaske Dijkstra – 16 april 2019

Scroll Up