Luister naar je lichaam, wat heeft het jou te vertellen?

 

Wanneer we ons niet lekker voelen of ziek worden, geeft het lichaam meestal pijnsignalen af. Vermoeidheid kan ook een signaal zijn dat het lichaam uit balans is. Wanneer we fysiek, emotioneel, mentaal niet in balans zijn, kunnen er door te veel stress, angst of verdriet klachten ontstaan die we vaak negeren. Vaak gaan we gewoon door met ons dagelijks leven. We nemen geen tijd om een time out voor onszelf te nemen. Terwijl het lichaam signalen aangeeft om het wat rustiger aan te gaan doen.

Zijn onderstaande situaties herkenbaar en wil jij meer balans?

Gun je lichaam de nodige aandacht en ontspanning

Door bewust te worden van wat het lichaam nodig heeft, is het belangrijk om naar ons lichaam te luisteren ondanks in welke situatie je zit. Wanneer je besluit om je lichaam de nodige aandacht en de ontspanning te geven, kun je kiezen voor een shiatsu behandeling of een energetische lichaamsgerichte behandeling. 

Je kunt voor een shiatsu behandeling kiezen wanneer je aangeraakt wil worden door middel van drukpunt massage.

Of laat je aanraken door een energetische behandeling die door aanraking je lichaam en geest leert te ontspannen.

energetische behandeling

Shiatsu, balans voor lichaam en geest

Shiatsu is een behandelmethode die in Japan veel gebruikt wordt om lichaam en geest in balans te brengen, door middel van drukpunt massage. Hierdoor openen de meridianen, waardoor de energie en de ontspanning weer in het lichaam kan komen wanneer het lichaam overbelast en vermoeid is.

Wanneer kan een Shiatsu behandeling ingezet kan worden?

Bij fysieke klachten zoals
Bij mentale klachten zoals

Voel jij je in balans?

Shiatsu kan ook ingezet worden bij het verwerken van emoties zoals verdriet, angst of boosheid. Door hier bewust van te zijn komt er ruimte om deze emotionele energie in je lichaam los te laten. Zodat je weer in verbinding komt met je gevoel en ontspanning en innerlijke rust kunt toelaten.

Herken je bovenstaande klachten, zet de stap en ervaar wat shiatsu voor jou kan betekenen om in balans te komen met je lichaam.

Ook als je geen klachten hebt, een shiatsu massage is een ware traktatie, het ontspant de geest en geeft je lichaam energie.

Energetische behandeling, ontspanning voor lichaam en geest

Vaak denken we via ons hoofd de oplossing te kunnen vinden om een vervelende situatie of probleem op te kunnen lossen of we schuiven het probleem of emotie weg. Hiermee is het probleem is dan nog niet opgelost. Tot er een moment komt dat je gaat vast lopen in je leven. Je blijft in cirkeltjes ronddraaien en hebt  moeite om uit de problemen te komen. Een energetische behandeling wordt vaak ingezet om de verbinding met je gevoel te herstellen. Dit kan ook via een begeleidende meditatie om je leren te verbinden om in contact te komen met je gevoel.

Wat kan een Energtische behandeling voor jou betekenen

Spirituele begeleiding

Ook is het mogelijk om spirituele begeleiding te gaan inzetten tot op een diepere laag. Jezelf beter te leren kennen. Je ziel te helen van alle pijn en verdriet om je weer te verbinden met je Authentieke Zelf.

Herken je jezelf in sommige processen. Heb je net dat duwtje nodig om verder groeien in je persoonlijke groei en ontwikkeling, neem dan contact met me op zodat we samen kunnen kijken wat je nodig hebt in je groei proces.