Vanuit zelfvertrouwen in je eigen kracht durven gaan staan

Open je hart om Jezelf te zijn

Wil jij meer in je eigen kracht staan?

Reserveer dan nu een gratis telefonisch, moment van inzicht van 30 minuten. Ontdek welke stappen je kunt zetten wanneer je uit vertrouwen en zelfliefde in je eigen kracht gaat staan.

Wat bied ik jou aan tijdens deze sessie

Wanneer je voelt dat het jouw tijd is om een moment van inzicht te willen ontvangen, reserveer dan jouw plekje.

Wanneer je overweegt om de training Innerlijke Reis te willen gaan volgen, om er achter te komen of deze reis iets voor jou kan betekenen? Vul dan het formulier in met als reden: Training Innerlijke Reis, dan is jouw gratis sessie gegarandeerd. En neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

gratis inzichtsessie praktijk krachtseenheid

Vertrouw op je eigen Kracht

Joukje Kingma gratis inzichtsessie

Door het vertrouwen in mezelf en mijn eigen kracht leerde ik mezelf steeds beter kennen. Van kinds af aan was ik onzeker, angstig en twijfelde altijd aan mezelf. Hierdoor durfde ik mezelf niet te zijn.

Onbewust heb ik dit jarenlang tegengehouden door de gebeurtenissen vanuit mijn verleden. Zoals gedachten, gedrag en familiepatronen bleef ik me aanpassen aan mijn omgeving. Dit belemmerde mij letterlijk in wie en wat ik zou willen zijn.

Door inzicht en bewustwording van mijn obstakels, ben ik aan de slag gegaan met mezelf, heb mogen loslaten wat niet meer bij mij paste. Hierdoor kwam er ruimte in mezelf vrij, ontdekte welke verborgen talenten, creativiteit naar boven kwamen, hoe ik mezelf weer terug vond.

Wil jij meer inzicht waar je in vast loopt? En je wilt weer in je eigen kracht komen? Je kunt wel wat ondersteuning hierin gebruiken?

Zullen we samen aan de slag gaan? En kijken welke eerste stappen jij kunt zetten om meer innerlijke rust te vinden. Zodat jij weer in je eigen kracht gaat staan.

Joukje Kingma

Ja, ik wil graag een gratis inzichtsessie

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen, zal ik contact met je opnemen om een datum en tijdstip in te plannen.

 

Probeer in onderstaand formulier de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, het eerste wat in je opkomt is vaak al prima. Zodat ik je in die 30 minuten alvast een eerste inzicht kan geven. Binnen 2 dagen neem ik contact met je op.

Laat dit veld blanco

Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer daarover in mijn privacybeleid