Ontdek je eigen kracht door bewust te worden van je Hooggevoeligheid

Vanuit zelfvertrouwen in je eigen kracht durven gaan staan

Wil jij in je eigen kracht staan met . . .

Reserveer dan nu een gratis 30 minuten durende telefonische inzichtsessie. Ontdek welke stappen je kunt zetten om weer in je eigen kracht terug te komen.

Let op: ik geef mijn inzichtsessie 4 x per maand weg, wil je hier gebruik van maken reserveer dan jouw plekje.

Wanneer je overweegt om de training Innerlijke Reis te willen gaan volgen, om er achter te komen of deze reis iets voor jou kan betekenen? Vul dan het formulier in met als reden: Training Innerlijke Reis, dan is jouw gratis sessie gegarandeerd. En neem ik binnen 2 werkdagen contact met je op.

gratis inzichtsessie praktijk krachtseenheid

Van Onzekerheid naar Kracht

Joukje Kingma gratis inzichtsessie

Door mijn hooggevoeligheid ben ik er achter gekomen wat voor kracht er in mij verscholen zit. Van kinds af aan was ik onzeker, angstig en twijfelde altijd aan mezelf. Hierdoor durfde ik mezelf niet te zijn.

Onbewust beïnvloed door gebeurtenissen uit het verleden, zoals gedachten, gedrag en familiepatronen bleef ik me aanpassen aan mijn omgeving. Dit belemmerde mij letterlijk in wie en wat ik zou willen zijn.

Door inzicht en bewustwording van mijn obstakels, ben ik aan de slag gegaan met mezelf, heb mogen loslaten wat niet meer bij mij paste. Hierdoor kwam er ruimte in mezelf vrij, ontdekte welke verborgen talenten, creativiteiten naar boven kwamen, hoe ik mezelf weer terug vond.

Wil jij meer inzicht waar je in vast loopt? en je wilt je eigen kracht weer terug? Je kunt wel wat ondersteuning hierin gebruiken?

Zullen we samen aan de slag gaan? En kijken welke eerste stappen jij kunt zetten om meer innerlijke rust te vinden. Zodat jij weer in je kracht gaat staan.

Joukje Kingma

Ja, ik wil graag een gratis inzichtsessie

Zodra ik jouw aanvraag heb ontvangen, zal ik contact met je opnemen om een datum en tijdstip in te plannen.

 

Probeer in onderstaand formulier de vragen zo goed mogelijk te beantwoorden, het eerste wat in je opkomt is vaak al prima. Zodat ik je in die 30 minuten alvast een eerste inzicht kan geven. Binnen 2 dagen neem ik contact met je op.

Aanvraag gratis inzichtsessie

Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer daarover in mijn privacybeleid

Scroll Up