Vanuit zelfvertrouwen in je eigen kracht durven gaan staan

 

Mijn naam is Joukje Kingma, graag vertel ik iets over mijn ervaringen hoe ik mijn Hooggevoeligheid ontdekte. Hoe ik deze kracht in kon zetten in mijn dagelijks leven, hierdoor andere keuzes ging maken en weer zelfvertrouwen kreeg. Van kinds af aan was ik onzeker, angstig en twijfelde altijd aan mezelf. Hierdoor durfde ik mezelf niet te zijn. Onbewust beïnvloed door gebeurtenissen uit het verleden, zoals gedachten, gedrag en familiepatronen bleef ik me aanpassen aan mijn omgeving. Dit belemmerde mij letterlijk in wie en wat ik zou willen zijn. Hierdoor raakte ik de verbinding met mezelf kwijt, wat weer invloed had op mijn lichaam, relaties, werk, gezin en familie.

Bewustwording

Toen ik 35 jaar was, werd ik me er bewust van dat ik Hooggevoelig was. Voor mij was het een zeer welkome ontdekking. Hierdoor leerde ik mezelf steeds beter kennen, begreep waarom ik in het verleden heel verlegen, onzeker, angstig was.

Ook de relatie naar mijn ouders en zussen werd verklaarbaar, ik voelde me altijd anders binnen het gezin. Voor mij werd het steeds duidelijker dat ik veel heb waargenomen als kind, mijn communicatie was weinig zeggen en veel observeren. Hierdoor begreep mijn omgeving niet altijd wie ik was en wat ik wilde. Door me verder te verdiepen in wat Hooggevoeligheid is, wat voor invloed dit op mij heeft gehad in mijn leven, ontdekte ik steeds meer.

Langzamerhand kwam er verandering in mijn leven. Hoe belangrijk het is om op mijn intuïtie te vertrouwen en te mogen gaan staan in mijn eigen kracht in wie ik werkelijk ben. Door bewustwording en mijn Hooggevoeligheid te gaan accepteren ontdekte ik de weg van Zelfliefde. Hoe ik deze kracht nu nog steeds kan in zetten in mijn dagelijks leven, waardoor ik andere keuzes kan maken.

ontmoet joukje praktijk krachtseenheid

Mijn missie

krachtseenheid mijn pad en missie

Van hieruit is mijn pad steeds duidelijker geworden, dat ik volwassenen en ouders hierin ondersteuning kan geven om helder en duidelijk te krijgen hoe je met je Hooggevoeligheid kunt omgaan. Ik heb er 35 jaar over gedaan door onwetendheid over mijn Hooggevoeligheid en de consequenties te ervaren en weet hoe dat voelt.

Dus ik gun jou de persoonlijke voordelen wanneer je open staat voor verandering. Door je bewust te laten worden van je Hooggevoeligheid. Ontdekken hoe je je hooggevoeligheid als kracht kunt gebruiken om jezelf beter te leren kennen, daardoor ook de ander beter leert begrijpen.

Ik reik je graag handvaten aan om anders naar je Hooggevoeligheid te kijken, bewust te worden hoe je je Hooggevoeligheid als kracht kunt gaan inzetten. Door je te verbinden met je Authentieke Zelf, leer je jezelf steeds beter kennen wie je werkelijk bent.

Ontmoet Joukje en zet een eerste stap

Door mijn hooggevoeligheid ben ik er achter gekomen wat voor kracht er in mij verscholen zit. Door inzicht en bewustwording van mijn obstakels, ben ik aan de slag gegaan met mezelf, heb mogen loslaten wat niet meer bij mij past. Hierdoor kwam er ruimte in mezelf vrij, ontdekte welke verborgen talenten en creativiteit naar boven kwamen, hoe ik mezelf weer terug vond.

Wil jij meer inzicht waar je in vast loopt? en je wilt je eigen kracht weer terug? Je kunt wel wat ondersteuning hierin gebruiken? Dit kan door persoonlijke begeleiding of in een kleine groep d.m.v. workshops en trainingen. Samen kunnen we kijken wat het beste bij jouw situatie past.

Zullen we samen aan de slag gaan? En kijken welke eerste stappen jij kunt zetten om meer innerlijke rust te vinden. Zodat jij weer in je kracht gaat staan.