Innerlijke Reis - Leer jezelf beter kennen

 

Sta jij op een punt in je leven dat je het gevoel hebt dat je vastzit op een dieptepunt? Ervaar je veel belemmeringen die ervoor zorgen dat je niet doet wat je graag zou willen doen? Maar ook weerstand voelt om dingen te ondernemen die je voorheen heel leuk vond om te doen? Staat jouw energie op een laag pitje, waardoor simpele dingen jou moeite kosten? Je voelt je uitgeput, raakt snel overprikkeld, je reageert heel emotioneel. Bovendien begrijp je zelf vaak niet eens wat er met je aan de hand is. Maar beseft wel, dat er Nu verandering nodig is? Dan kan deze Innerlijke Reis iets voor jou betekenen, Leer jezelf beter kennen.

Om nieuwe energie te blazen in je leven, door . . .

Wil jij jezelf beter leren kennen?

Ga dan de komende 3  maanden mee op reis, wanneer jij een eerste stap wilt gaan zetten. Van 21 maart t/m 16 mei 2024 met maximaal 4 personen.

Op 21 maart 2024 ontmoeten wij elkaar live van 13.00-16.00 uur, waar we gezamenlijk onze individuele reis gaan starten en deze met elkaar kunnen delen.

Wat gaan we doen tijdens onze Innerlijke Reis?

 

Reserveer jouw plekje voor deze Innerlijke Reis

Ga jij mee op reis?

De Basis van jouw Innerlijke Reis is om Jezelf beter te leren kennen. Een reis in jezelf, waar je steeds meer van jezelf gaat ontdekken om jezelf terug te vinden. Deze reis geeft je zowel richting als focus en wordt in kleine groepjes van 4 personen gegeven. Door samen te reizen ervaar je de verdieping van je eigen innerlijke reis. Daarnaast kun je elkaar steunen in het groeiproces. Zo haal je voor jezelf datgene eruit wat jij voor je persoonlijke groei en ontwikkeling nodig hebt. Door jezelf te mogen zijn, zul je bewuster worden hoe je over je zelf denkt en wat je anders wilt.

De training innerlijke reis

Helpt jou op weg, door een proces van verandering in jezelf toe te laten, wanneer je merkt dat je vastloopt. Welke stappen je kunt zetten om los te komen van beperkingen. Zodat je de dingen weer anders gaat zien, anders beleven, waardoor verandering  mogelijk is. Om weer in balans en in contact te komen met jezelf en vanuit je hart je pad te volgen. Een reis met richting en focus door jezelf beter te leren kennen.

training innerlijke reis leer jezelf beter kennen

WANNEER

Data: Van 21 maart t/m 16 mei 2024

Tijd: 13.00-1600 uur

Investering in jezelf: voor deze innerlijke reis is €825,- 

Inclusief: een gratis inzichtsessie om te kijken of deze reis echt iets voor jou is om te ondergaan.

Plaats: Westerhuslânne 18, 9073 TW Marrum

In dit 3 maanden traject gaan we samen reizen in een groepje van maximaal 4 personen.

Ik zie ernaar uit om samen met jou deze reis te mogen maken.

Hartegroet,

Joukje

Ja, ik ga mee op deze Innerlijke Reis - Leer jezelf beter kennen

Laat dit veld blanco

Ik ga altijd zorgvuldig met je persoonsgegevens om. Meer daarover in mijn privacybeleid

Mogelijk heb je ook belangstelling voor mijn workshops!