Wees je Authentieke Zelf

 

Leven vanuit je Authentieke Zelf, vraagt de nodige aandacht om je ziel te bevrijden van je verleden. Herken jouw verborgen krachten, kwaliteiten, talenten die met je ziel verbonden zijn. Om deze te mogen uitdragen vanuit je Authentieke Zelf. Leef vanuit je hart en ziel is niet zomaar een uitspraak! Leer jezelf weer kennen, verbonden met je totale zelf zonder oordeel. Net zoals op het moment dat je geboren werd. Door weer bewust te voelen wat jouw grenzen en behoeften zijn, kun je weer inzicht krijgen in jouw kwaliteiten en talenten.

Soul Healing is bedoeld voor JOU wanneer . . . . .

Je voelt dat je NU niet doet wat je graag zou willen doen

Wie zou je zijn als je vanuit je Authentieke Zelf zou leven?

wees je authentieke zelf

Voel jij dat je in je innerlijke proces naar meer verdieping verlangt? Voel je het verlangen om vanuit je hart en ziel te willen leven. Dat er een verandering nodig is in je levenswijze, werk, relaties om je zelf te kunnen zijn? Je meer tijd en energie wilt vrijmaken, voor de dingen die echt belangrijk zijn voor jou? 

Wil jij werken aan je levenslessen en verder groeien naar je Ware Zelf? Om vrijer, gelukkiger en krachtiger in het leven te staan. 

Zou je graag willen dat ik een stukje met je meereis om je Authentieke Zelf te omarmen? In 6 sessies die zowel offline en online gegeven kunnen worden, krijg je de mogelijkheid om een begin te maken om je zielsplan te ontdekken. Je investering in jezelf is € 486,00

 Omarm de parel van je ziel. Gun jezelf de tijd en ruimte om op een diepere laag vanuit de stilte jezelf te omarmen zoals je bent.

Vraag een kennismakingsgesprek aan, zodat we samen kunnen kijken of je er aan toe bent om dit proces van verdieping met je zelf aan te gaan.

Wat zou je anders doen als je innerlijke stem in verbinding is met je Authentieke Zelf?