Privacy

Jouw Privacy

Ik respecteer de privacy van mijn cliënten en websitebezoekers en draag er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je mij verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Je persoonlijke gegevens zal ik dan ook nooit aan derden doorgeven of verkopen. Ik verwerk persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor je ze hebt verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG)

Mijn gegevens

Praktijk Krachtseenheid
Joukje Kingma
www.krachtseenheid.nl
info@krachtseenheid.nl
Westerhuslânne 18
9073 TW Marrum
Tel.: 06-46574907
KvK: 01131917

Persoonsgegevens die ik verwerk

Bij het gebruik van mijn diensten, en website verstrek jij allerlei gegevens. Dit kunnen persoonsgegevens zijn. Hieronder zie je gegevens die verwerkt kunnen worden, afhankelijk van welke diensten je gebruik maakt en welke functies je op deze website gebruikt:

Voor de website:

  • Naam
  • E-mailadres
  • IP-adres
  • Gegevens over jouw activiteiten op mijn website
  • Internetbrowser en apparaattype

Voor een behandeling/begeleiding bij gezondheidsklachten verwerk ik de volgende gegevens in een dossier, dit is een papieren document:

  • Voor- en achternaam
  • Geboortedatum
  • Adresgegevens
  • Telefoonnummer
  • E-mailadres
  • Jouw te behandelende klacht
  • Ingezette behandeling
  • Notities om inzicht en voortgang te verkrijgen in verloop van ziekte en gesteldheid van jouw als cliënt.

Bijzondere en/of gevoelige persoonsgegevens

Mijn website en/of dienst hebben niet de intentie gegevens te verzamelen over websitebezoekers die jonger zijn dan 16 jaar. Tenzij ze toestemming hebben van ouders of voogd. Ik kan echter niet controleren of een bezoeker ouder dan 16 is. Ouders wordt dan ook aangeraden betrokken te zijn bij de online activiteiten van hun kinderen, om zo te voorkomen dat er gegevens over kinderen verzameld worden zonder ouderlijke toestemming. Als je er van overtuigd bent dat ik zonder die toestemming persoonlijke gegevens heb verzameld over een minderjarige, neem dan contact met mij op via info@krachtseenheid.nl dan verwijder ik deze informatie direct.

Met welk doel verwerk ik persoonsgegevens

  • Jou te kunnen bellen of e-mailen als dit nodig is om mijn dienstverlening te kunnen uit voeren.
  • Nieuws en tips om mijn aanbod onder de aandacht te brengen
  • Voor het maken en analyseren van bezoekersstatistieken om daarmee de website te verbeteren.
  • Marketingactiviteiten voor facebookgebruikers, om gerichte advertenties te tonen op facebook.
  • Voor het afhandelen van een betaling
  • Als ik daartoe wettelijk verplicht ben, bijv. de belastingdienst
  • Het bijhouden van een dossier, dit is een wettelijke plicht (WGBO)

Geautomatiseerde besluitvorming

Praktijk Krachtseenheid neemt geen besluiten op basis van geautomatiseerde verwerkingen over zaken die (aanzienlijke) gevolgen kunnen hebben voor personen. Het gaat hier om besluiten die worden genomen door computerprogramma’s of -systemen, zonder dat daar een mens (bijvoorbeeld ikzelf) tussen zit.

 Hoe lang ik persoonsgegevens bewaar

Ik bewaar jouw persoonsgegevens niet langer dan nodig is om de doelen te realiseren waarvoor de gegevens worden verzameld.

  • Als je een contactformulier op de website invult, of mij een e-mail stuurt, dan worden de gegevens die je mij toestuurt bewaard. Zolang als nodig is voor de volledige beantwoording en afhandeling daarvan.
  • Wanneer jij  geen nieuws of tips wilt ontvangen, kun je je uitschrijven en verwijder ik jouw gegevens uiterlijk aan het eind van desbetreffende maand.
  • Jouw cliëntdossier wordt gedurende 15 jaar bewaard, zoals wordt aangegeven als vereiste in de AVG wetgeving

Delen van persoonsgegevens met derden

Ik ben ZZP‐er en ben de enige die toegang heeft tot de cliëntdossiers. Vanuit de beroepscode heb ik een beroepsgeheim.

Ik  verkoop jouw gegevens niet aan derden. Met bedrijven die jouw gegevens verwerken in mijn opdracht, heb ik een verwerkersovereenkomst (indien deze beschikbaar is) om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van jouw gegevens. Praktijk Krachtseenheid blijft verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Ik maak gebruik van de volgende leveranciers die persoonsgegevens verwerken, met wie een verwerkersovereenkomst is afgesloten (indien reeds beschikbaar):

CAT (Collectief Alternatieve Therapeuten) – een beroepsorganisatie
Argeweb – Webhosting en website statistieken

Cookies of vergelijkbare technieken, die ik gebruik

Een cookie is een klein tekstbestand dat bij het eerste bezoek aan deze website wordt opgeslagen in de browser van je computer, tablet of smartphone. Praktijk Krachtseenheid gebruikt functionele en marketing cookies.

Door jouw gegevens – handmatig of met behulp van cookies – te combineren, kan Praktijk Krachtseenheid jou gerichtere content sturen en bijvoorbeeld beter aansluiten bij jouw interesses.

Bij jouw eerste bezoek aan krachtseenheid.nl ben je geïnformeerd over de cookies die Praktijk Krachtseenheid gebruikt en heb je wel/niet toestemming gegeven voor het plaatsen van marketing cookies. Die toestemming is met een toestemmingscookie opgeslagen, zodat je niet bij elk bezoek de cookiemelding krijgt.

Je kan je toestemming op de cookie-pagina altijd aanpassen of intrekken. Op die pagina staat ook het volledige overzicht met de cookies die Praktijk Krachtseenheid gebruikt. Hier een korte toelichting.

Functionele of technische cookies

Praktijk Krachtseenheid gebruikt cookies met een puur technische functionaliteit. Deze zorgen ervoor dat de website naar behoren werkt op alle apparaten en in alle browsers en dat bijvoorbeeld jouw voorkeursinstellingen onthouden worden. Deze cookies slaan geen persoonsgegevens op. Ook de cookie die jouw cookie-toestemming opslaat, valt in deze categorie.

Marketing of tracking cookies

Marketing cookies, ook wel tracking cookies genoemd, houden jouw surfgedrag bij zodat ik op maat gemaakte content en advertenties kan aanbieden.

Social media

De Facebook-pixel houdt bij welke Facebook-bezoekers krachtseenheid.nl bezoeken. Op basis daarvan is het o.a. mogelijk advertenties te maken, specifiek voor de mensen die een bepaalde pagina hebben bezocht.

Cookies uitschakelen en/of verwijderen

Dit kun je doen via je browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van je browser om te achterhalen hoe je dit kunt doen.

Mogelijkheden die je hierin hebt:

  • Schakel ‘cookies van derden’ automatisch uit in je browser.  De moderne browsers (Chrome en Firefox) bieden hiervoor veel opties.
  • Geef in je browserinstellingen aan dat je niet ‘getrackt’ wilt worden
  • Je kunt geplaatste cookies altijd verwijderen uit je browser en eventueel kun je ze ook blokkeren per domein.

Gegevens inzien, aanpassen of verwijderen

Je hebt het recht om je persoonsgegevens in te zien, te corrigeren of te laten verwijderen. Daarnaast heb je het recht om je eventuele toestemming voor de gegevensverwerking in te trekken of bezwaar te maken tegen de verwerking van jouw persoonsgegevens door Praktijk Krachtseenheid.

Hoe ik persoonsgegevens beveiligd heb

Krachtseenheid neemt de bescherming van jouw persoonsgegevens serieus en neemt passende maatregelingen om misbruik, verlies en onbevoegde toegang, ongewenste openbaarmaking tegen te gaan. Als jij het idee hebt dat jouw gegevens toch niet goed beveiligd zijn of er zijn aanwijzingen van misbruik, neem dan contact op via info@krachtseenheid.nl

Je persoonsgegevens zijn op de volgende manieren beveiligd:

  • Ik werk met papieren cliëntendossiers. Deze worden in een afgesloten kast bewaard.
  • de gegevens die jij verstrekt via de website, worden verstuurd via een beveiligde internetverbinding. Dit kun je zien aan het voorvoegsel ‘https’ en het hangslotje in de adresbalk.
  • Beveiligingssoftware, zoals een virusscanner en firewall.
  • Verder gebruik ik sterke wachtwoorden om de toegang tot software te beveiligen.

Ik doe mijn uiterste best om niet alleen wetmatig maar vooral ook in jouw belang, jouw gegevens te beschermen.

Joukje Kingma

Versie 28 mei 2018